Offerte aanvragen Grasmatten

Prijs van grasmatten per m2

Onze prijs van grasmatten per vierkante meter is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de hoeveelheid graszoden, of ze geleverd dienen te worden, het eventueel meeleveren van meststoffen, enzovoort. Daarom kan je een gratis prijsofferte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. De offerte wordt zo snel als we kunnen voor je opgemaakt. Naast de prijs van de grasmatten per m², ontvang je ook wat extra informatie die je verder kan helpen bij het onderhoud van je grasmatten. Heb je nog enkele specifieke vragen voor ons? Dan kan je ze stellen in het veld “Opmerkingen”. Om misverstanden te voorkomen, geven we telefonisch geen prijzen door.

Grasmatten

Bepalen prijs van grasmatten

Wat bepaald nu juist de prijs van grasmatten? Dat is een vraag waar veel bedrijven niet durven op antwoorden. Wij geloven echter in eerlijke communicatie met onze klanten en geven u dan ook graag onze criteria mee die samen de kostprijs van onze grasmatten bepalen:

Bestellen van grasmatten

Reeds overtuigd van de kwaliteit en prijs van onze grasmatten? Dan kan je uiteraard ook meteen overgaan tot bestellen. Je vult dan gewoon onderstaand formulier in en plaats bij opmerkingen “Bestelling grasmatten”. We maken dan onmiddellijk een bestelbon op die je via e-mail zal ontvangen samen met de handleiding “Hoe grasmatten leggen”.

Bestelperiode afhaling: Reeds vanaf 1 m² !

Bestellen uiterlijk voor woensdag 15 u: Afhaling op vrijdagnamiddag (14u-17:30u) of zaterdagvoormiddag (9:00-11 u) 

Bestelperiode levering: Voor een vlotte werking en transportplanning ontvangen wij je bestelling graag 3-4 werkdagen vooraf. Bestel tijdig, want transport vol=vol. Het leveren van grasmatten is mogelijk vanaf min. 64 m². Alle kleinere hoeveelheden zijn steeds af te halen na bestelling. Levering enkel op weekdagen van dinsdag t.e.m. vrijdag.

LEVERINGEN vanaf 64 m².  

In de kalender onderin kan je nakijken wat onze afhaaldagen en leveringsdagen zijn. (behoudens onvoorziene wijzigingen)

Offerte aanvraag