Offerte aanvragen

Prijs van grasmatten per m2

prijs van grasmattenOnze prijs van grasmatten per vierkante meter is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij wordt o.a. rekening gehouden met de hoeveelheid graszoden, of ze geleverd dienen te worden, het eventueel meeleveren van meststoffen, etc. Daarom kan je een gratis prijsofferte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. In de offerte, die we met spoed voor je opmaken, vind je niet alleen de prijs van grasmatten per m2 terug, maar ook extra informatie omtrent het onderhoud van de grasmatten. Heb je nog enkele specifieke vragen over het plaatsen van de zoden of de voorbereiding van de grond? Dan kan je ze bondig formuleren in het veld “Opmerkingen”. Om misverstanden te voorkomen geven we telefonisch geen prijzen door.

Bepalen prijs van grasmatten

Wat bepaald eigenlijk de prijs van grasmatten? Dit is een vraag waar veel bedrijven niet durven op te antwoorden. Wij geloven echter in een doorzichtig beleid en volkomen eerlijkheid naar onze klanten toe. De prijs van grasmatten wordt bepaald door de kostprijs van:

  • Het gebruikte graszaad (hoogwaardig graszadenmengsel)
  • Onderhoud van het gras voor minstens 1 jaar: bemesten, bekalken, maaien, beregenen
  • Het snijden en rollen van het gras met professionele machine

Bestellen van grasmatten

Onderstaand formulier is een vrijblijvende prijsaanvraag. Indien je al vertrouwd bent met onze kwaliteit en prijs van grasmatten kan je uiteraard ook onmiddellijk overgaan tot bestellen. Je vult dan gewoon onderstaand formulier in en plaatst bij opmerkingen “Bestelling grasmatten“. We maken dan onmiddellijk een bestelbon op die je, samen met de handleiding “Hoe grasmatten leggen” via e-mail zal ontvangen.

BESTELPERIODES voor afhaling : Opgelet : afhalen is niet mogelijk in het winterseizoen.

Uitleveren tijdens de winter kan wel vanaf min. 64 m², mits de weersomstandigheden en bodem gunstig zijn natuurlijk. (vooraf informeren aub)

Bestelperiode levering: Voor een vlotte werking en transportplanning ontvangen wij je bestelling graag 3-4 werkdagen vooraf. Bestel tijdig, want transport vol=vol. Het leveren van grasmatten is mogelijk vanaf min. 64 m². Alle kleinere hoeveelheden zijn steeds af te halen na bestelling.  Levering enkel op weekdagen van dinsdag t.e.m. vrijdag.

 

4

Top